KIDS BOOTCAMP!
Dikke kans dat je kid(s) nu thuis zitten van hun sportclub of minder kunnen trainen. Vanaf aanstaande woensdag bieden wij een oplossing.

Samen met Kim van Kempen, ervaren turn- en kids & parents bootcamp-trainster, kunnen jouw kids in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar gaan bootcampen.

Iedere WOENSDAG van 15.45 tot 16.45 uur bij OXIGYM !

De kosten zijn €5,50 per les en aanmelden kan per 3 lessen. Deze lessen dienen binnen 5 weken te zijn verbruikt. We hebben plek voor maximaal 10 kids. Meld je snel aan via info@bootcamppower.nl en ze kunnen aanstaande woensdag al van start!

Super fijn! We mogen weer. Met inachtneming van deze regels ben je bij ons weer van harte welkom:
• blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°);
• blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer komen sporten en naar buiten;
• blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;
• meld je tijdig aan voor de sportactiviteit zodat de we rekening kunnen houden met de toestroom;
• kom alleen naar de sportlocatie wanneer er voor jou een sportactiviteit gepland staat;
• reis alleen of kom met één persoon uit jouw huishouden;
• kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar de sportlocatie;
• kom in sportkleding naar de sportlocatie;
• kom niet eerder dan 5-10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit naar de sportlocatie en wacht op aanvang op de daarvoor aangewezen plek;
• volg altijd de aanwijzingen op van de trainers;
• sporters en trainers moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden). Dit geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar onderling, maar wel voor trainers en kinderen;
• gebruik zoveel mogelijk
eigen materialen. Materialen die veel met handen worden aangeraakt direct na de trainingssessie reinigen met water en zeep of reinigingsdoekjes;
• neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken;
• verlaat direct na de sportactiviteit de sportlocatie.

TRAINERS GEZOCHT!
Ben jij iemand die om 06.00 uur opstaat om zijn pr op de 10K te gaan verbeteren, die droomt over kwark, dikke biceps, squat-proof-leggings en iedere dag shined in de sportschool? Nee? Ik ook niet!

Wie ik wel ben is iemand met passie voor sport die energie en creativiteit graag kwijt wil in groepstrainingen. Spreekt dit je meer aan? Ja? Mooi!

Ik ben op zoek naar mensen die hun passie voor sport graag met anderen willen delen en daar betaald voor willen krijgen! Het gaat om 1 of meerdere lesuren per week. Check https://www.oxigym.nl/trainingen/ om te zien om welk soort trainingen het gaat.

Ben jij? 1. Een sportfreak 2. Enthousiast en energiek 3. Per direct of in ieder geval heel snel beschikbaar voor minimaal 1 uur per week

En wil jij? 1. Sporten en ‘werken’ tegelijk 2. Samenwerken met de grootste outdoor sportaanbieder in de regio Horst aan de Maas / Gemeente Venray 3. Het vak leren (indien nodig)

Of je nu jaren leservaring hebt, pas sinds kort 20 push ups kunt duwen of bij de inboedel van jouw sportschool hoort… Stuur een kort bericht naar info@bootcamppower.nl en we drinken snel een kop koffie!

— Vriendelijke Groet,
Rianne Seijkens
OXIGYM – Bootcamp Power (like ons via https://www.facebook.com/OxiGymBootcampPower/) Commit to be fit!

Beste SPORTERS,

Sinds eind juni is onze nieuwe outdoor sportlocatie OXIGYM geopend. De een heeft maximaal genoten van de zomervakantie en de ander heeft lekker door getraind en al kennis gemaakt met onze nieuwe sportlocatie. We zijn erg trots op het eindresultaat en willen dit graag met iedereen delen.

Daarom wordt OXIGYM op zondag 8 september om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Bob Vostermans. Er zullen die dag enkele korte trainingen/demo’s plaatsvinden waar je gratis aan kunt deelnemen. Inschrijven kan via de app of via de website.

10.00-10.30 uur officiële opening

10.30-11.15 uur WOD – Workout of the Day

11.15-12.00 FITTCLASS met een demonstratie van de Fitlight

12.00-12.45 uur Xcore

Tot ongeveer 13.00 uur zijn jullie welkom om een kijkje te komen nemen en eventueel deel te nemen (vanaf 14 jaar) aan de trainingen. Ik hoop jullie allemaal te zien op zondag 8 september bij OXIGYM!

Vriendelijke Groet,
Rianne Seijkens
OXIGYM – Bootcamp Power (volg ons via Facebook) Commit to be fit!

GEEN TIJD (om te sporten) bestaat niet GEEN TIJD MAKEN wel
Tijd heb je, prioriteit maak je!
Iedereen heeft dezelfde 168 uur per week.
Het is aan JOU wat je met deze tijd doet…
3 tips:
1. Plan je workout! Pak je agenda en noteer je trainingsmomenten in je agenda. Dit zijn de afspraken die je met jezelf hebt staan. Geen tijd voor anderen, wel prioriteit voor jezelf.
2.Ga gewoon! Het lijkt makkelijk, maar zodra je op de fiets of in de auto zit ben je de grootste drempel over. Je bent buiten en gaat je echt niet meer omdraaien om alsnog de bank op te kruipen of je op het terras te installeren.
3. Kies een sport die je leuk vindt!
 
Check de opties hier en kom vandaag nog mee trainen!

Vanaf maandag 1 juli starten nagenoeg alle nieuwe trainingen bij OXIGYM!
Ben je benieuwd naar het eindresultaat van de nieuwe outdoor gym?
Kom dan gerust langs 🙂
Check het trainingsrooster om te zien wanneer we zijn geopend of vraag hier je gratis proefles aan!

Heb je vragen over het nieuwe trainingsaanbod dan kun je ons mailen.

Yeaaaah, goed nieuws! Na maanden van hard werken is OXIGYM (zo goed als) klaar! Zaterdag 29 juni start de eerste XCORE-training.
Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via de website of Fitmanager-app.
Een gratis proefles is natuurlijk ook mogelijk. Klik dan hier!
We starten om 10.00 uur.

Wat heb je nodig?
– (Grote) bidon.
– Handdoek.

Kom je met de auto, parkeer dan op de grote parkeerplaats bij de Sporthal van het Dendron College. 
Fietsen kun je bij OXIGYM zelf neerzetten.