FITTCLASS is een full body workout van 50 tot 60 minuten die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens de training maken we zowel gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, als trainingsmateriaal. De training bestaat uit een combinatie van spierversterkende- en conditie verbeterende oefeningen. 

In een korte tijd trainen en toch resultaat, dat is wat de meeste mensen willen tegenwoordig. Tegenwoordig is iedereen druk bezig met van alles en nog wat. Zo druk dat er weinig tijd overblijft om te sporten.Toch willen veel mensen afvallen, spieren opbouwen of fitter worden. Dit willen ze doen in een zo kort mogelijke tijd. Circuit trainingen zijn daar ideaal voor! Het is tijdsbesparend, resultaatgericht en erg leuk om te doen.

Bij circuit training ga je in een relatief korte tijd zoveel mogelijke herhalingen maken bij verschillende oefeningen. Alle grote spiergroepen worden getraind, waardoor je een full body workout krijgt. Er is weinig rust tussen de oefeningen waardoor je de hartslag hoog houdt en je veel tijd bespaart in de totale omvang van de training. 

Iedere training is anders en het kan zijn dat wel eens (kick)boksen aan de training toevoegen. Buiten functional circuit training, krachttraining en hiit training, ga je dan dus ook aan de slag op de bokszakken, bokskussens en op elkaars handschoenen. Geen lastige (boks)technieken, maar vooral je krachtuithouding en je conditie verbeteren.

    Wat zijn de voordelen van circuit training...

    Geen wachttijd tussen de oefeningen
    Afwisselend en resultaatgericht
    Full body workout in 60 minuten
    Hoge hartslag voor een hoge vetverbranding