FITTCLASS is een full body workout van 60 minuten die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens de training maken we zowel gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, als trainingsmateriaal. De training bestaat uit een combinatie van spierversterkende- en conditie verbeterende oefeningen. 

In een korte tijd trainen en toch resultaat, dat is wat de meeste mensen willen tegenwoordig. Tegenwoordig is iedereen druk bezig met van alles en nog wat. Zo druk dat er weinig tijd overblijft om te sporten. Toch willen veel mensen afvallen, spieren opbouwen of fitter worden. Dit willen ze doen in een zo kort mogelijke tijd. Circuit trainingen zijn daar ideaal voor! Het is tijdbesparend, afwisselend, resultaatgericht en erg leuk om te doen.

  Bij circuit training ga je in een relatief korte tijd zoveel mogelijke herhalingen maken bij verschillende oefeningen. Alle grote spiergroepen worden getraind, waardoor je een full body workout krijgt. Er is weinig rust tussen de oefeningen waardoor je de hartslag hoog houdt en je veel tijd bespaart in de totale omvang van de training. 

  Iedere training is anders. Buiten dat je functional circuit training, krachttraining en hiit training doet, werk je dus ook met je eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt ervoor dat iedere training weer anders is.

  Wat zijn de voordelen van circuit training...

  Geen wachttijd tussen de oefeningen
  Afwisselend en resultaatgericht
  Full body workout in 60 minuten
  Hoge hartslag voor een hoge vetverbranding