WOD staat voor Workout of the Day. Elke WOD is anders. Doordat verschillende oefeningen in verschillende combinaties en op verschillende intensiteiten worden uitgevoerd, is geen enkele WOD hetzelfde. 

Bij OXIGYM vind je geen crosstrainers, loopbanden of andere fitnessapparaten. Wij maken gebruik van dumbbells, klim- en springtouwen, kettlebells, wall- en slamballs, halterstangen met bumper plates en optrekstangen. Wij gaan terug naar de basis en doen dit door middel van functionele bewegingen.

Onze trainingen bestaan uit oefeningen die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven en verschillende sporten. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Kortom, oefeningen waar je iets aan hebt!

Met ons constant gevarieerde programma zorgen wij ervoor dat er elke dag iets anders op het menu staat. Oefeningen, herhalingen, gewichten en duur variëren van dag tot dag. Daarmee zijn de trainingen niet alleen super leuk, maar dragen zij ook nog eens bij aan jouw algemene fitheid en zorgen ze voor snel resultaat.

We trainen in kleine groepen van maximaal 12 personen. Hierdoor is er veel aandacht voor jou als individu. 
We starten met een uitgebreide warming up, hierna volgt een gedeelte skills/strength en daarna volgt de WOD waarbij je de geleerde technieken direct kunt toepassen.