Is het mogelijk om een proefles te boeken?
Yes! Je kunt bij ons een proefles boeken via deze link.
Een proefles is geheel gratis en kan eenmalig geboekt worden voor een training naar keuze.
Weet je niet zeker welke training het best bij je past? Mail ons dan voor advies!

Hoe kan ik lid worden?
Via onze website kun je, je aanmelden en kiezen tussen een abonnement of credits. Kies je voor een abonnement dan train je goedkoper. Kies je voor credits dan ben je flexibeler.
Wil je graag advies? Mail dan gerust!

Ik ben lid geworden. Hoe kan ik me nu aanmelden voor de trainingen?
Na inschrijving ontvang je inloggegevens voor onze Sportbit-app. Iedereen heeft een persoonlijk account en met je inloggegevens kun je, je nu inloggen. In de app kun je, je aan- en afmelden voor de trainingen en als je het leuk vindt, kun je ook je fysieke vorderingen loggen. Dit is vooral fijn als je de WOD volgt en graag meer inzicht krijgt in je resultaten.
Gebruik je liever geen app dan kun je, je ook via onze website aanmelden voor de trainingen.

Welke kleding kun je het beste dragen?
Trek niet je beste sportoutfit aan, want het kan zijn dat je vies wordt. Zorg dat je, jezelf prettig voelt in de kleding die je draagt. Sporthandschoenen, een thermoshirt en eventueel een muts bevelen we sterk aan gedurende de winterperiode. Verder is het verstandig om laagjes kleding over elkaar te dragen zodat je kleding uit of aan kunt trekken bij warmte of kou.
Zorg ook voor goede, passende (ren of sport)schoenen die comfortabel zitten.

Waar laat ik mijn sleutels?
Onze trainers nemen altijd een rugzak mee. Hier kun je, je sleutels in kwijt. Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. Laat je telefoon, sieraden, overbodige sleutels, etc. zoveel mogelijk thuis.

De les zit vol, wat nu?
Als de les vol zit, kun je jezelf op de wachtlijst zetten. Het komt voor dat er (last minute) afmeldingen zijn waardoor je alsnog kunt deelnemen aan de les. Als je op de wachtlijst staat, krijg je een bericht als er een plek vrij is gekomen.

Waar verzamelen we (bootcamp trainingen)?
Onze bootcamps vinden altijd op wisselende locaties plaats. In de app en op de website vind je altijd de juiste verzamel locatie. Mocht de locatie niet duidelijk zijn dan kun je contact opnemen met Rianne (06-12759398) via Whatsapp of met de trainer die de les verzorgd. Telefoonnummers vind je hier, maar staan ook bij de betreffende les in de app of op de website.
De overige lessen vinden plaats bij OXIGYM en die vind je hier 🙂

Kun je trainen tijdens een zwangerschap?
Yes, dat kan zeker! Luisteren naar je lichaam is dan (extra) belangrijk. Iedere zwangerschap is anders en het is daarom heel persoonlijk hoe lang je kunt blijven trainen. Wist je dat je vanaf 25 weken zwangerschap bij ons gratis mag blijven trainen? Geef dit altijd even aan via de mail.
Verder is het van belang dat je altijd even aangeeft dat je zwanger bent. Zo kan de trainer je tijdens de les opties en alternatieve oefeningen geven.

Trainen jullie ook in de (school)vakanties?
Yes, ook gedurende de schoolvakanties bieden we lessen aan. In de zomervakantie kan het voorkomen dat we een aangepast rooster aanbieden, maar er is in ieder geval altijd les 🙂

Gaan de trainingen altijd door?
Bij OXIGYM – Bootcamp Power gaat de training altijd door, dus ook bij regenachtig weer. Alleen bij extreme weeromstandigheden (onweer, bliksem, storm of extreme hitte) worden trainingen afgelast.
Houd in dat geval de website/Sportbit-app, je mail, Facebook/Instagram en Whatsapp in de gaten. Annuleringen worden altijd gecommuniceerd.