XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  XCORE is ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) en we maken gebruik van de XCO-Trainer. De XCO-Trainer is een buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer voor extra belasting van de spieren en het bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

Hoe ziet een XCORE training eruit?

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar zelf hoe snel een les voorbij kan vliegen.

De 45 minuten durende XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

Ieder kwartaal hebben we een nieuwe release. Dit betekent dus een nieuwe choreografie, nieuwe muziek, nieuwe bewegingen. Deze afwisseling zorgt iedere keer weer voor nieuwe spierpijn en dus een goed resultaat.