Drijfveer van OXIGYM


OXIGYM is ontstaan uit liefde en passie voor sport en ondernemen. Sport en ondernemen staan voor mij gelijk aan verantwoordelijkheidsgevoel,  creativiteit en zelfstandigheid.

Sporten en ondernemen zorgen ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk in beweging blijf. Deze ‘beweging’ geeft me energie, maakt me fit en gelukkig en…

Missie

OXIGYM is de grootste outdoor trainingsclub van Limburg en biedt haar leden een gevarieerd programma aan individuele- en groepstrainingen. 
OXIGYM motiveert, stimuleert en inspireert haar leden om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor de fit- en gezondheid.

Ieder mens is uniek, ieder mens beweegt op zijn of haar eigen manier en ieder mens heeft zijn of haar sport- en beweegbehoeftes. Door de diversiteit in het trainingsaanbod zorgt OXIGYM ervoor dat iedereen kan deelnemen en zich vooral thuis voelt.

Visie

OXIGYM biedt een gevarieerde programma aan individuele- en groepslessen en zorgt hierdoor dat zoveel mogelijk liefhebbers van outdoor trainen, fitter en gezonder worden. En dat op een leuke, prettige én toegankelijke manier.